COTE Povestea nostra

Cotesti, de Provincie

Crama „boutique” COTE deține două hectare de vie - premisă a calității înalte – amplasate în fosta podgorie voievodală Cotești, între cotul Carpaților de Curbură și râul Milcov, fosta graniță dintre Moldova și Țara Românească. Terroirul specific imprimă în vinurile produse în ediții limitate arome fructate, intense și persistente, susținute de o aciditate echilibrată

Pe termen mediu prognozam o crestere treptata a productiei de la 10.000 de litri/an, cat este in prezent, la 50.000 de litri/an.

Atingerea acestui volum anual de productie va presupune dezvoltarea afacerii la mai multe niveluri. Ne referim in primul rand la cresterea capacitatii de procesare, la automatizarea procesului de imbuteliere, la diversificarea canalelor de distributie in piata, precum si la cresterea capacitatii de stocare.

Un vin de calitate superioara este innobilat de trecerea vremii, asa ca pentru anii imediat urmatori ne dorim sa dezvoltam si sa lansam in circuitul cramelor insemnate din Romania Crama COTE, atat pentru pastrarea in conditii cat mai adecvate a volumului de vin produs, cat si pentru a oferi comunitatii de entuziasti o experienta deosebita a descoperirii unui vin distins COTE la sursa, inr-un cadru natural atragator si primitor.

Proiectul Cramei COTE se inscrie in directia dezvoltarii durabile atat a afacerii cat si a zonei viticole, una dintre cele de referinta la nivel national.