Mierea 100% naturală este medicamentul pe care natura ni l-a oferit. Mierea are în compoziţia sa diverse minerale, vitamine şi principii active pe care planta transmite, prin albine, mierii si, prin miere, omului.
Merdinar este o miere onţinută de la apicultori locali din România şi testată în laboratoare autorizate, astfel încât doar cea mai bună miere, naturală 100%, să fie comercializată sub brandul Merindar.
Mierea de tei este obţinută de albine preponderent din nectarul florilor de tei dar împreuna şi cu nectarul altor flori. Mierea de tei cristalizează uşor, mai ales dacă este păstrată la rece. O miere de culoare galbenă, cu reflexe verzi, mierea de tei păstrează parfumul delicat al florilor din care este culeasă. Conţine oligoelemente precum potasiu, calciu, mangan.
Utilizarea mierii de tei
Se recomandă consumul mierii în stare crudă!
Dacă se foloseşte mierea ca îndulcitor pentru cafea/ceai sau alte băuturi calde se recomandă ca temperatura lichidului să nu depăşească 40 de grade Celsius la momentul introducerii mierii.